13. april 2023

Seminar

Kurs i brukertesting

Tidspunkt: 09:00-15:00 | Sted: Verksted for integrerte helsetjenester

Er du nysgjerrig på brukertesting og hvordan man kan teste løsningene dine på ekte brukere, men er usikker på hvordan du gjør det? Vi samles i Verksted for Integrerte helsetjenester, 3. etg. på Bright House, Gjøvik og tar kurset sammen. Kurset er levert av Netlife. Vi fikser lunsj!

Du lærer:

✓ Hva og når bør du brukerteste

✓ De mest brukte metodene for testing

✓ Gode målgruppeutvalg og testspørsmål

✓ Gjennomføring av en god brukertest

✓ Erfaringer og anbefalinger når du skal brukerteste

Om Netlife:

Netlife er et et av Norges største miljøer innen brukeropplevelser og omtales ofte som en veteran i bransjen. De er til sammen 70 strategirådgivere, brukertesteksperter, innholdsrådgivere, produktledere, utviklere og designere, og jobber med kunder i hele landet. Netlife lager, sammen med sine kunder, effektive og brukervennlig tjenester som løser faktiske bruker- og forretningsbehov.

Les mer om kurset her: https://www.netlife.com/kurs-og-arrangementer/introduksjon-til-brukertesting

​Kursavgiften er normalt på 890 kr eks. mva, men ved å ta det sammen med oss så vil du få en rabattkode som gir 50% avslag på kursavgiften.

Meld deg på her nedenfor, så vil vi sende deg rabattkode for registrering hos Netlife. Obs, det er et svært begrenset antall plasser så her gjelder det å være rask for å sikre deg din plass! Tilbudet gjelder for deg som er ansatt i en Helseinn-partnervirksomhet.