21. juni 2023

WORKSHOP

Kurs i designdrevet innovasjon

Tidspunkt: 09:00-13:00 | Sted: Verksted for integrerte helsetjenester

 

Vil du lære mer om Design Thinking? DOGA kaller dette designdrevet innovasjon, og har utviklet et introkurs som gir en smakebit på hvordan man kan bruke design til å drive innovasjon, og jobbe med brukeren i sentrum for å skape løsninger.  

Designdrevet innovasjon bygger på designerens verktøykasse, og kan gjerne benytte metoder og prosesser fra flere av disiplinene, som interaksjonsdesign, grafisk design og tjenestedesign. Kurset er praktisk, og deltagerne får gjøre brukerintervjuer, definere en utfordring, skape et mylder av idéer på mulige løsninger, bygge prototyper, presentere endelig løsningsforslag og få tilbakemeldinger.

Denne dagen er det en av oss i Helseinn-administrasjonen som fasiliterer kurset, men tanken er at dere som deltakere skal være trygge på å selv fasilitere kurset i egen virksomhet etterpå. Kurset er rettet mot alle som er nysgjerrig på å teste ny måte å jobbe på, og det kreves ingen forkunnskaper.

Les mer om kurset her:

https://doga.no/verktoy/kurs/designdrevet-innovasjon/

Vi møtes i Verksted for integrerte helsetjenester, i 3. etg på Bright House, Gjøvik. Vi fikser lunsj.

Kurset er forbeholdt ansatte i Helseinn sine partnervirksomheter, husk å meld deg på via påmeldingsknappen.

Påmelding er bindende, og har du ikke mulighet til å delta må dette meldes senest 24 timer før, ellers vil det faktureres et gebyr på 400,-

Spørsmål kan sendes til tom.vegard@helseinn.no