Prosjekter

Helseinn driver frem og er involvert i en rekke utviklings- og innovasjonsprosjekter innen helse og folkehelse. Vi legger til rette for behovsdrevne samarbeidsprosjekter, og hjelper deg gjerne med å finne gode partnere i nettverket.

Helseinn som prosjektpartner
Helseinn har bred kompetanse innen innovasjon, tjenestedesign, prosjekt- og prosesessledelse, samt helse- og velferdsteknologi. Vi har et stort nettverk bestående av partnere fra offentlig, privat og frivillig sektor, i tillegg til flere regionale og nasjonale samarbeidspartnere.
Som partnere i et prosjekt tilbyr vi blant annet støtte til prosjekt- og prosessledelse, og vi kan hjelpe deg med å planlegge og gjennomføre arbeidsmøter og workshops.

Vi hjelper deg med å:

Rannveig Finsveen

Rannveig Finsveen

Kontaktperson for prosjekter
Om Rannveig

Pågående prosjekter

Testarena Innlandet

Testarena Innlandet er en struktur som skal gjøre det enklere for sykehuset å håndtere henvendelser fra bedrifter og gründere, samt enklere for bedriftene å komme i kontakt med sykehuset for å få veiledning fra fagpersonell og få testet ut sine løsninger.

NH2 Helse

NH2 Helse er et en hub-node-pilot prosjekt mellom Helseinn, Norway Health Tech og Norwegian Smart Care Cluster. Prosjektet er finansiert av Innovasjon Norge.

Mobilt visningshjem

Prosjektet Mobilt visningshjem har som mål å utvikle en mobil visningsleilighet som inneholder frihets- og velferdsteknologiutstyr for å vise muligheter innen boligtilpasning, hjelpemidler, velferdsteknologi med mer.

Fellesmodellen

I prosjektet felles modell for tjenesteutvikling i Helsefellskap Innlandet skal det utvikles en god og enkel modell for samhandlingsprosjekter fra oppstart til slutt.

PreVis

PreViS-prosjektet, Prehospital Video i Samhandling, har som hovedmål å utvikle og implementere avansert videoteknologi for beslutningsstøtte i prehospitale tjenester, samt etablere et trippel-helix miljø som bidrar til langsiktig utvikling av hele den prehospitale tjenestekjeden.

IoMT

Internet of my Things (IOMT) prosjektet har som mål å avklare om det er mulig å samkjøre bruk av eksisterende teknologi hos tjenestemottakere som har offentlige tjenester. Juridiske, tillitsmessige og tekniske barrierer skal identifiseres, og løsninger skal foreslås og prøves ut.