18. januar 2023

Presentasjonsdag

Fremtidens helseløsninger

Tidspunkt: 12:00-14:45 | Sted: Verksted for integrerte helsetjenester/digitalt

Hva finnes i markedet? Sammen med vår samarbeidspartner Norwegian Smart Care Cluster inviterer vi deg til en dag hvor du får presentert framtidsrettede løsninger fra et knippe bedrifter, mulighet til å stille spørsmål og diskutere problemstillinger.

Oppdater deg på løsninger innen digital helse, samtidig som du får faglige diskusjoner og svar på dine spørsmål. Det finnes nemlig veldig mange løsninger som allerede er klare til bruk, men det kan være vanskelig å få oversikten i jungelen av leverandører, løsninger og produkter. Ikke minst er tiden i helsetjenesten knapp. Det kan være vanskelig å prioritere samtaler med hver enkelt leverandør som banker på døra, selv om man burde gjøre det for å holde seg oppdatert på muligheter. Ved å bli med på dette arrangementet får du presentert spennende løsninger fra bedrifter, som får 10 minutters presentasjon hver.

3 gode grunner for å delta?

1. SPAR TID: Vi vet at kommuner, sykehus og andre institusjoner som leverer helse- og omsorgstjenester har veldig travle dager. Det kan være vanskelig å finne tid til å sette seg inn i havet av løsninger som finnes på markedet. Ved å bli med på dette arrangementet får du alt servert i en pakke. Bruk tiden du sparer til noe annet gøy.

2. FÅ KUNNSKAP: Bedrifter som utvikler løsninger har imponerende kunnskap. Husk å spørre dem om alt du lurer på!

3. DEL ERFARINGER: Ved å delta fysisk ved en av våre lokasjoner kan du diskutere dette spennende temaet med andre i etterkant av presentasjonene.

Hvordan delta? Det er mulig å delta både fysisk og digitalt på arrangementet. Velger du å delta fysisk kan du møte ved en av våre lokasjoner i Stavanger, Bergen og Grimstad.

Pris: Gratis

Målgruppe: Kjøper av løsninger innen digital/e-helse enten du tilhører kommunen, en brukerorganisasjon, sykehus/spesialisthelsetjenesten eller er privatperson.

Dialog etter presentasjonene: Deltar du fysisk legger vi opp til 45 minutters dialog rundt relevante tema og problemstillinger etter møtet. Dette vil være en fin anledning til å drøfte dine tanker og utfordringer med kunnskapsrike mennesker i samme båt.

Når? Dette er andre gang vi kjører dette konseptet, og gleder oss til 18. januar kl. 12-14 (deltar du fysisk kan du bli med på 45 minutters dialog fra 14 – 14. 45).

Påmelding:

Ønsker du å delta digitalt? Meld deg på her. 

Hvor kan du delta fysisk? 

  • STAVANGER: Møt i Bygg i7 Måltidets hus – Samhandling, Adressen er Professor Olav Hanssens vei 7, 4021 Stavanger. Kontaktperson: Jofrid Åsland, jofrid@valide.no
  • GRIMSTAD: Møt i i4Helse,Jon Lilletuns vei 9, 4879 Grimstad. Kontaktperson: Tor Åge Fjukstad, tor.age@smartcarecluster.no
  • BERGEN: NSCC Lab i E-helse arena, Alrek Helseklynge, Årstadveien 17, 5009 Bergen. Kontaktperson: Tone Skår, tsk@visinnovasjon.no